Home > Blog > Ontdek het Bosch Smart Systeem op de ADVANCED EBIKE

Ontdek het Bosch Smart Systeem op de ADVANCED EBIKE

Bij ADVANCED EBIKE streven we altijd naar innovatie en kwaliteit om jou de beste fietsbeleving te bieden. Daarom zijn we trots op onze samenwerking met Bosch en het gebruik van hun baanbrekende Bosch Smart Systeem op onze e-bikes. In deze blog duiken we dieper in het Bosch Smart Systeem en laten we je zien hoe het jouw fietservaring naar een hoger niveau tilt.

Wat is het Bosch Smart Systeem?

Het Bosch Smart Systeem is een geavanceerd aandrijfsysteem waarbij alle onderdelen van je e-bike met elkaar verbonden zijn. Dit systeem bestaat uit een krachtige motor, een duurzame accu en een gebruiksvriendelijke bediening. Wat dit systeem echt slim maakt, is de Bosch E-bike Flow app. Deze app brengt alle onderdelen samen in een overzichtelijke en intuïtieve interface. Hiermee kun je het systeem naar jouw wensen afstellen en gebruikmaken van extra functies.

Voordelen van het Bosch Smart Systeem

Regel alles in de overzichtelijke Bosch eBike Flow app: Met de Bosch E-bike Flow app heb je volledige controle over je e-bike. Stel de ondersteuning in, bekijk de resterende actieradius en plan routes. Alles is mogelijk met een paar tikken op je smartphone.

Efficiënt schakelen met eShift: Het Bosch Smart Systeem maakt schakelen eenvoudiger en efficiënter. De geïntegreerde eShift-functie zorgt ervoor dat je altijd in de juiste versnelling rijdt, wat je fietservaring soepeler en comfortabeler maakt.

Veilig rijden met ABS: Het systeem is uitgerust met ABS (Anti-Blokkeer Systeem), wat zorgt voor extra veiligheid tijdens het remmen. Vooral op natte of gladde wegen is dit een groot voordeel.

Diefstalbeveiliging: Parkeer je e-bike met een gerust hart dankzij de diefstalbeveiliging. Gebruik je smartphone als digitale sleutel en vergrendel je e-bike eenvoudig via de app.

Keuzevrijheid in motoren, accu’s en displays: Het Bosch Smart Systeem biedt meer keuzes dan ooit. Of je nu kiest voor een krachtige motor, een accu met lange levensduur of een display dat past bij jouw rijstijl, er is altijd een optie die bij jou past.

Het Bosch Smart Systeem: jouw weg naar de digitale e-bike-toekomst

Het Bosch Smart Systeem leidt je naar de digitale e-bike-toekomst en zorgt voor meer individueel fietsplezier. De eBike Flow-app en alle componenten zoals de drive unit, de accu en het display zijn volledig verbonden. Je zet eenvoudig updates draadloos over, zodat je e-bike ook na aankoop up-to-date blijft. Dit betekent dat je e-bike altijd voorzien is van de nieuwste functies en verbeteringen.

Wanneer heb je het Bosch Smart Systeem nodig?

Het Bosch Smart Systeem is ideaal voor fietsers die veiliger, efficiënter en comfortabeler willen rijden. Of je nu door de stad fietst, lange tochten maakt of avontuurlijke paden verkent, dit systeem biedt alles wat je nodig hebt voor een optimale rijervaring.

Bij ADVANCED EBIKE zijn we er trots op dat we dit geavanceerde systeem kunnen aanbieden op onze e-bikes. Het Bosch Smart Systeem biedt een ongeëvenaarde combinatie van prestaties, comfort en veiligheid, waardoor je elke rit met plezier zult beleven.

Wil je zelf ervaren hoe het Bosch Smart Systeem jouw fietservaring kan verbeteren? Bezoek dan een van onze Premium Stores of een van de 230 dealers in de Benelux voor een proefrit. Ontdek de kracht van innovatie en geniet van de ultieme e-bike-ervaring met ADVANCED EBIKE en het Bosch Smart Systeem.

 

Bekijk modellen
Bekijk modellen
© Copyright ADVANCED EBIKE
|