Home > Blog > De Tour Plus van ADVANCED EBIKE wordt getest!

De Tour Plus van ADVANCED EBIKE is onderweg naar nieuwe avonturen! 🚴‍♀️

Vandaag haalde Sylvia van Advanced EBIKE de prachtige Tour Plus op bij Tweewielercentrum De Hoef in Alkmaar. De komende weken gaan enkele gelukkige testers deze e-bike grondig uitproberen.
Benieuwd naar hun ervaringen? Blijf kijken en ontdek wat de Tour Plus allemaal te bieden heeft! 👀

 

Klik op de afbeelding voor het filmpje

Mariska, een enthousiaste e-biker, test de ADVANCED EBIKE Tour Plus!

Mariska gebruikt dagelijks haar eigen e-bike om naar het werk te fietsen, maar wilde graag ervaren hoe de Tour Plus rijdt. Haar bevindingen? Ze is dol op de brede banden voor extra stabiliteit, het stevige frame en hoe licht de fiets aan de hand loopt. Bovendien is ze aangenaam verrast door onze uitgebreide garanties: 30 jaar framegarantie en 4 jaar garantie op accu en motor! Uitgevoerd met een 545 Wh Bosch accu, Bosch motor en Bosch display.

Klik op de afbeelding voor het filmpje

Constance, test de ADVANCED EBIKE Tour Plus!

Testpersoon Constance heeft de ADVANCED EBIKE Tour Plus getest tijdens een prachtige tour door de duinen! Als sportieve fietsster was ze verrast door de krachtige remmen en het moeiteloze schakelen met de Enviolo-naafversnelling. Ook de lange actieradius maakte indruk.
Bovendien is ze aangenaam verrast door onze uitgebreide garanties: 30 jaar framegarantie en 4 jaar garantie op accu en motor!

Klik op de afbeelding voor het filmpje

Bekijk modellen
Bekijk modellen
© Copyright ADVANCED EBIKE
|